GLOBAL BALKAN

Global Ballkan është kompani e cila për ju sjell kualitetin dhe korrektësinë. E shtrirë në disa sektorë, Global Ballkan ju mundëson që të bëni lehtë zgjedhjen tuaj në ndërtimtari, nxemje qendrore dhe pllaka qeramike.

Kontaktet

Ejani të vizitoni lokacionin tonë dhe sallën ekspozuese

Adresa

Sretko Krsteski
1280 Gostivar | Maqedonia e Veriut

+389 (0) 78 466 664

info@globalbalkan.mkNa gjeni në hartë

 
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this