GLOBAL BALKAN

Глобал Балкан е компанија која обезбедува квалитет и коректен однос. Распространето низ неколку сектори, Глобал Балкан ви овозможува лесно да го направите вашиот избор во градежништво, централно греење и керамички плочки.

Истражете ја разновидноста на нашите плочки

Дизајни со нашите плочки

ИНСПИРИРАЈТЕ СЕ – НАМЕСТЕТЕ ГИ САМИ ПЛОЧКИТЕ!
ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ ЗА НАШАТА КОМПАНИЈА

За да имате сјајни простории и долготрајни производи, Глобал Балканс ви ги нуди најдобрите материјали произведени од најпознатите брендови од регионот.

Глобал Балкан нуди 5 годишна гаранција за сите свои производи.


Повеќе

Разгледајте ја нашата широка колекција на плочки


РАЗГЛЕДАЈТЕ ГИ ПЛОЧКИТЕ

Разгледајте ја нашата широка колекција на санитарии


РАЗГЛЕДАЈТЕ ГИ САНИТАРИИТЕ

Некои од нашите брендови

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this