GLOBAL BALKAN

Глобал Балкан е компанија која обезбедува квалитет и коректен однос. Распространето низ неколку сектори, Глобал Балкан ви овозможува лесно да го направите вашиот избор во градежништво, централно греење и керамички плочки.

За Нас

КВАЛИТЕТ И ГАРАНЦИЈА НА СИТЕ ПРОИЗВОДИ!
ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ ЗА НАШАТА КОМПАНИЈА

Глобал Балкан е компанија која обезбедува квалитет и коректен однос.

Историја

Глобал Балканс, како доверлива и коректна компанија со седиште во Швајцарија која го заслужува секој клиент, е создадена за да обезбеди иновации и квалитет во нашата земја.

Ние како компанија се разликуваме по гаранцијата која ја даваме за секоја услуга и производ што им го нудиме на нашите клиенти.

Преку упорност и посветеност ние имаме за цел да го достигнеме врвот во областите каде дејствуваме.


 

За да имате сјајни простории и долготрајни производи, Глобал Балканс ви ги нуди најдобрите материјали произведени од најпознатите брендови од регионот.

Глобал Балкан гарантира одличен квалитет и дизајн со производи од Турција, Шпанија, Кина и други земји. Најпознати брендови се Нова Бел, Антик Керамик, Новел, Серан, Еге Керамик, Ана Керамик, Грохе и други.

Глобал Балкан нуди 5 годишна гаранција за сите свои производи. Освен санитарните производи, Глобал Балкан нуди и услуги за монтажа на плочки од професионални мајстори како и квалитетни производи како што е Баумит.

Преку сите наши производи и услуги ние гарантираме елеганција и комфор во вашите простории.


Квалитет и гаранција на сите производи!

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this