GLOBAL BALKAN

Глобал Балкан е компанија која обезбедува квалитет и коректен однос. Распространето низ неколку сектори, Глобал Балкан ви овозможува лесно да го направите вашиот избор во градежништво, централно греење и керамички плочки.

Контакти

ДОЈДЕТЕ И ПОСЕТЕТЕ ЈА НАШАТА ЛОКАЦИЈА И ИЗЛОЖБЕН САЛОН

Адреса

Сретко Крстески
1280 Гостивар | Северна Македонија

+389 (0) 78 466 664

info@globalbalkan.mk  Барајте не на Мапа

   
  Previous Next
  Close
  Test Caption
  Test Description goes like this