GLOBAL BALKAN

Global Ballkan është kompani e cila për ju sjell kualitetin dhe korrektësinë. E shtrirë në disa sektorë, Global Ballkan ju mundëson që të bëni lehtë zgjedhjen tuaj në ndërtimtari, nxemje qendrore dhe pllaka qeramike.

Rreth Nesh

Kualitet dhe garancion në të gjitha produktet!
LEXONI MË TEPËR RRETH KOMPANISË TONË

Global Ballkan është kompani e cila për ju sjell kualitetin dhe korrektësinë.

Historia

Të bazuar në besimin zvicerian dhe në korrektësinë që meriton çdo klient, Global Ballkan u krijua me qëllim që të sjellë ne vend inovacione dhe kualitet.

Si kompani na karakterizon garancioni që japim për çdo shërbim dhe produkt të cilin e ofrojmë për klientët.

Me këmbëngulje dhe përkushtim synojmë të arrijmë kulminacionin në sektorët ku veprojmë.


 

Që ambientet tuaja të shkëlqejnë dhe produktet të jenë afatgjate, Global Ballkan ju ofron materialet më të mira të sjella nga brendet më të njohura nga rajoni.

Global Ballkan ju garanton kualitet dhe dizajn mbreslënës me produktet e sjella nga Turqia, Spanja, Kina, etj. Si brende më të njohura janë: Nova Bell, Antika Keramik, Novelini, Seranit, Ege Keramik, Ana Keramik, Grohe, etj.

Për të gjitha produktet e saj Global Ballkan ju ofron 5 vite garancion. Përveç produkteve të sanitarisë, Global Ballkan ju ofron edhe shërbimin për montimin e të njejtave me mjeshtër profesionistë dhe produkte kualitative sikurse është Baumit.

Me të gjitha këto produkte dhe shërbime, ne ju garantojmë se në ambientet tuaja do të sjellim elegancë dhe komoditet.


Kualitet dhe garancion në të gjitha produktet!

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this